Disclaimer

Algemeen

Shars Creations (Kamer van Koophandel 61850454 ),  verleent u hierbij toegang tot www.sharscreations.nl en nodigt u uit kennis te nemen van haar aanbod. Shars Creations behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Aansprakelijkheid

 

Het assortiment en prijzen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Shars Creations 

  1. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij www.sharscreations.nl Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van www.sharscreations.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.sharscreations.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.